Вечерва ќе се одржи настанот PlayStation 5

Вечерва ќе се одржи настанот PlayStation 5

Пробиена е ефна фотографија во врска со PlayStation 5. Фотографијата открива дека настанот ‘Тhe Future of Gaming’ ќе трае точно 2 часа. Се очекува дека Sony, вечер покрај претставување на новиот PlayStation 5 да даде и детални информации во врска со игрите.

Долгоочекуваниот ден пристигна, вечерва Sony ќе го претстави новиот PlayStation 5. Очекуваме денес да го видиме новиот PlayStation 5 заедно со неговите игри и цена.

Тони Поланко од веб сајт именуван Pcmag, проби една фотографија во врска со настанот. Фотографијата го открива времетраењето на настанот. Така што настанот ќе трае точно 2 часа.

Според пробиената фотографија, настанот ќе трае околу 2 часа. Настанот кој ќе започне во 22:00 се очекува да трае до 00:00. Благодарение на овој настан ќе имаме прилика да ги разгледаме подетлано игрите и подетални информации за PlayStation 5.

Овој настан не треба да го замислуваме само како лансман поради тоа што се очекува дека PlayStation ќе зборува и за секторски објаснувања. Покрај тоа Sony, повторно ќе ги спомене сите карактеристики на PlayStation 5.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments