Vodafone ја стартува Red Together M и Red Max со неограничено повикување

Vodafone ја стартува Red Together M и  Red Max со неограничено повикување

Бидејќи уште се справуваме со кризата од СОВИД-19 а нашите животи се развиваат во различни варијации многумина од нас размислуваат за влијанието на кризата врз нашите животи.Но за време на пандемијата,Водафон го одржуваше општеството поврзано во време кога стануваше збор за повеќе од кога било.

 За да ги задоволиме неопходните потреби на клиенти Vodafone Idea започна два нови постпејд планови Red Max и Red Together M. Двете планови нудат неограничени придобивки од повик за своите претплатници.Тие исто така имаамт пакет една година претплата на Amazon Prime заедно со бесплатна претплата за Водафон.Овие два нови планови доаѓаат веднаш по Водафон идеја најавено завршување на миграцијата на сите постпејд претплатници низ целата земја во една марка Водафон Ред.

Примарниот член добива преработка на податоци од 200 GB,додека претплатници добиваат корист од 160 GB податоци месечно.И на двата планови им се одлични клиентите задоволни.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments