Volvo го објави новиот футуристичен автомобил – Recharge!

Volvo го најави концептниот автомобил со електричен мотор Recharge.

Возилото, кое има футуристички дизајн без централни столбови, привлекува внимание и со својот голем волумен на внатрешноста. Recharge е дел од планот на Volvo да се префрли на електрични возила до 2030 година.

Откако успеа да го воодушеви потрошувачот со моделите на автомобили што ги дизајнираше, Volvo воведе ново концептно возило како дел од настанот „Ден на технологијата“. Засега наречено Recharge, автомобилот открива како Volvo гледа на иднината на електричните возила.

Volvo Concept Recharge

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments