Вонземјански брод 10 пати поголем од Земјата

Таен објект забележала Соларната и хелиосферна опсерваторија

Мисијата која што била покрената во 1996-та година ја проучува внатрешноста и надворешноста на Сонцето.

Во текот на изминатите 25 години опсерваторијата SOHO открила над 3.000 комети.

Истакнатиот уфолог тврди дека сателитот на SOHO снимил ”вонземјански коцкаст брод” кој што е 10 пати поголем од Земјата.

Во објавата на својот блог посветен за НЛО, Скот Виргин пишува дека огромната коцка наводно доаѓа и заминува со Сонцето за да собере енергија.

Меѓутоа, научниците од агенцијата НАСА се сомневаат дека коцката која што е видлива на фотографијата е од вонземјанско потекло.

„Имав доволно искуства со вистински вселенска лет да сфатам дека тоа што се гледа во многу видео записи не е ништо повеќе од целосно нормална дневна појава која што се случува во неземјините околности“ – истакнал Џејмс Оберг.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments