Вселенските сили откриваат ново лого

Вселенските сили откриваат ново лого

Новото лого откриено оваа недела  го заменува логото во стилот кое за прв пат се појави на сцената уште во јануари.Тоа е поостри почисти и се карактеризира со Space Force Always Above.Ричардсон ја дизајнираше новата графичка вселенска сила и силите пишува дека симболот ја почестува УСАФ и Вселенската команда.

Т тој центар ѕвезда означува Поларис и новото лого велејќи закосениот рабовите на крај да значи заеднички вооружени сили за поддршка на мисијата на просторот.Во крајна линија е дека новото лого  така што тоа е дефинитивен е плус.Без разлика дали тоа личи на логото the Pontiac  е прашање на кое најдобро одговара Space JAG   новиот правен тим на Вселенската сила ќе треба да го пресуди кршењето на авторските права на Земјата … или исклучено.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments