Xbox Game Pass за PC ја дуплира цената од следната недела

Xbox Game Pass за PC ја дуплира цената од следната недела

Корисниците на компјутери можеа да платат 4,99 долари за еден месец за користење на Xbox Game Pass, како лимитирана цена за бета верзијата. Мо сега почнувајќи од 17 Септември цената на Game Pass-от ќе се покачи на 9,99 долари месечно.

За таа цена вие добивате над 100 игри за компјутер вклучувајќи и игри од популарната компанија ЕА поради тоа што со самата претплата на Xbox Game Pass добивате и EA Play во пакет. Во овој пакет спаѓаат и популарните игри како: FIFA 20, Anthem, Titanfall 2 и The Sims.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments