Xbox Game Pass додава нова игра на платформата!

Во новата објава од официјалната сметка на Твитер на Xbox Game Pass, беше даден совет за новата игра што треба да се додаде на платформата. Играчите допрва треба да го дешифрираат овој навестување што упатува на мистериозни сигнали.

Купувањето на Bethesda од Microsoft за 7,5 милијарди долари беше официјално завршена неодамна. Со завршувањето на процесот, Bethesda сега беше вклучена во Microsoft. Вклучувањето на гигантското студио во Microsoft беше исто така од големо значење за играчите на Xbox Game Pass.

Популарните продукции на Bethesda ќе бидат додадени на системот Xbox Game Pass. Бројот на овие игри беше 20, според изјавата дадена пред некој ден. Меѓу игрите беа популарни продукции како што се серијалот Doom, серијата Dishonered, серијата Fallout, Prey и серијата Волфенштајн. Но, единствената нова игра што доаѓа на Xbox Game Pass во блиска иднина можеби не е една од игрите на Bethesda.

xbox game pass

Објавата од официјалниот профил на Твитер на Xbox Game Pass им даде на играчите поим за новата игра. Споделувајќи е-пошта што се чини дека е испратена во тимот на Xbox, Xbox Game Pass изјави дека има поим за новата игра што треба да се додаде на платформата во оваа е-пошта.

Во споделената е-пошта, вработените биле информирани дека ќе биде додадена нова игра на услугата, и од оваа игра било побарано да се чува во тајност. Но, тогаш, “Пред да одам, има нешто што сакам да прашам. Дали некој неодамна забележа мистериозен сигнал што се појавува во далечината или јас сум ненормален? Чудно прашање, знам.” беа вклучени реченици.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments