YouTube сега ќе ви овозможи да платите нови карактеристики на QA тест.

YouTube Labs сега е достапен за премиум претплатници.

YouTube го смени начинот на тестирање на нови функции: сега им овозможува на своите претплатници на Premium пристап до експериментални производи во развојниот цевковод, според XDA-Developers. Претходно, тие карактеристики беа тестирани од корисници на Google избрани по случаен избор на бета-тест.

Во моментов, новите функции достапни за претплатниците на Premium за тестирање вклучуваат гледање видеа со звук и барање на вашата почетна страница на YouTube на iOS; гласовно пребарување видеа на YouTube на лице место (само на Chrome); и филтрирање по тема на дополнителни јазици. Јазикот на горната страница на експерименталните одлики на YouTube исто така вели дека членовите на Premium можат да пристапуваат само до овие функции за ограничено време.

YouTube Premium чини 11,99 УСД месечно, а исто така ви овозможува гледање без реклами, репродукција во заднина и пристап до YouTube Music, меѓу другите одлики. Ако сте цврст на YouTube, сепак, ограничен временски пристап до нови функции можеби вреди.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments