За 6 месеци до Full-Stack програмер преку едукативниот центар за програмирање -PingDevs (ВИДЕО).

Интервју со Мартин, основач на PingDevs, кој накратко ќе го објасни процесот како да станеш програмер.

Мартин, основачот на PingDevs во интервју за Webinco во само 11 минути ни го објаснува целиот процес кој треба да го поминете за да станете full – stack програмер.
Погледни како да станеш програмер :

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments