Zachary Levi изјави дека Shazam 2 веројатно ќе започне со снимање на почетокот на 2021

Zachary Levi изјави дека Shazam 2 веројатно ќе започне со снимање на почетокот на 2021

Откако се објави официјалниот наслов на продолжението на Shazam – Shazam! Fury of the Gods, главниот актер Zachary Levi изјави дека студиото можно е да започне со снимањето на овој филм во првиот квартал на 2021.

„Тие ни кажаа дека ќе започнат на работењето на вториот продолжеток веднаш после премиерата на првиот, откако беа задоволни со бројките на бокс офисот. Веднаш потоа започна со работење на скриптата за филмот и мислам дека првиот квартал од 2021 е погоден и остварлив за снимањетп на продолжението“ изјави Levi.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments