За нас

Webinko е проект спроведен од Worx Creative во 2020 година. Webinko на своите корисници им презентира вести поврзани за технологија и игри кои се на агендата на целиот свет и Македонија, на начин на кој сите можат лесно да разберат. Целта на Webinko е да ги информира своите клиенти во областа технологија со своите статии и видеа каде што ќе содржи најосновни информации за технологија.

Webinko е неутрална веб страница за  вести за технологија кои што ги произведува со својот тим. Исто така со своите бесплатни видеа и статтии со актуелни теми за технологија ги едуцира своите корисници. 

Matt Harding

Founder of Digiqole

Beuran Hendricks

Co-Founder of Digiqole

Рекламирај

Доколку сакате да ве рекламираме, контактирајте не преку е-маил [email protected] Постојат неколку вида на реклами во нашата веб страница, за секој начин на реклама можеме да бидеме ваш соработник.

editorial team

Gabbie Hanna

CEO

Carson Daly

Chief Editor

Terrence O'Brien

Executive Editor

Billy Steele

Managing Editor

Gabbie Hanna

Deputy Managing Editor

Gabbie Hanna

Bureau Chief, UK

Gabbie Hanna

Senior News Editor

Gabbie Hanna

Senior News Editor

office locations

5737 Mesmer Ave. Los Angeles, CA 90230 (310) 391-2245

1747 Connecticut Ave. N.W. Washington, DC 20009 (202) 986-0916

666 Broadway, 11th Floor New York, NY 10012 (212) 420-5720

2300 E. Imperial Highway El Segundo, CA 90245 (213) 283-2274

Контактирајте не