Вештачката интелигенција создаде робот за само 26 секунди, еве што создаде – ВИДЕО

На вештачката интелигенција и е кажано да дизајнира робот кој може да оди. За неколку секунди, вештачката интелигенција создаде нешто необично.

 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *