Tags :picture in picture

Новости Софтвер

Како да користите слика во слика на iOS 14.

Сега можете да гледате видеа од PiP на iPhone и iPad. Дури и кога користите телефон, со неговиот релативно мал екран, можноста да гледате видео со помош на „Слика во слика“ (PiP) може да биде многу корисна. Може да играте музичко видео додека го проверувате најавата за Твитер или да разговарате со пријател додека гледате […]Read More