Tags :Ping Devs

Webinko TV

За 6 месеци до Full-Stack програмер преку едукативниот центар за

Интервју со Мартин, основач на PingDevs, кој накратко ќе го објасни процесот како да станеш програмер. Мартин, основачот на PingDevs во интервју за Webinco во само 11 минути ни го објаснува целиот процес кој треба да го поминете за да станете full – stack програмер.Погледни како да станеш програмер :Read More