Microsoft тврди! Windows 11 е најдобриот Windows досега направен за игри!

Според Microsoft, Windows 11 ќе биде најдобрата верзија на Windows за игри.

Во презентацијата на Windows 11, Microsoft изјави дека го градат новиот оперативен систем за да биде волшебно место каде што секој може да игра, да се поврзе и да креира содржина. Со својот нов влез во блогот, компанијата наведува дека Windows 11 има супериорна графика, неверојатна брзина и неверојатни опции за игра.

Секако мора да напоменеме дека оперативниот систем не ја достигна својата крајна состојба

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments