Најдобри камери за домашна безбедност во 2020 година

Без разлика дали сте загрижени за натрапниците во домот или само треба да го шпионирате вашето куче, овие фотоапарати можат да пренесат директно во живо преку вашиот телефон.

Живееме во ера кога можеме да ги видиме сите, дури и кога не сме дома. Без разлика дали сте загрижени за кражби или едноставно сакате да се најавите на немирното домашно милениче дома  можат да обезбедат сигнали и мир на умот. Уште подобро, безжична камера – или неколку, ако барате да поставите систем на фотоапарати – нема да ја сруши банката ако барате да го ажурирате системот за домашна безбедност.Иако е одлично што има многу одлични опции за избор, со уреди што нудат карактеристики како што се двонасочна комуникација, ноќно гледање, складирање на облак, снимање на движење и HD видео за врвно видео за квалитет, може да се чувствува застрашувачки да се кваси преку се што е таму за да пронајдете добар натпревар за системот за безжична камера што може да имате во предвид, особено ако тоа решение вклучува повеќе камери.Некои од нив се релативно ниско одржување, со сензор за движење што испраќа известување за притисок на вашиот мобилен телефон со тревога за движење, додека други доаѓаат со карактеристики како што се складирање на облак и професионално следење кои ве спречуваат да мора да пребарувате низ часови снимки. Значи, ако ја барате најдобрата камера за домашна безбедност за вашиот дом, подгответе се да се нурнете.

*Најдобрите од најдобрите

Дополнетата камера за безбедност на домот во затворен простор на отворено, Arlo Pro 3, има многу карактеристики што го прават тоа да се истакнува од другите системи. Исто така, лесно е да се постави и користи – и апликацијата е едноставна.Покрај основните карактеристики, како што се ноќното гледање, двонасочното аудио, сигнал за откривање на движење и предупредувања за известување, има многу дополнителни безбедносни карактеристики, како вградени сирени и режими на рака / разоружување. Исто така, нуди напредни сигнали, вклучувајќи откривање на лица, животни, возила и пакувања. На 500 долари, дво-пакет од овие плус потребната базна станица не е ефтин, но Arlo Pro 3 е солиден производ кој работи добро и може да оди прилично многу насекаде, и е идеален за поставки за надзорни фотоапарати кои бараат повеќе камери . 

Видео Дорбел | Квалитет на HD видео, двонасочен аудио, откривање на пакети | Откривање на движење и сигнали | Вградена сирена | Ноќна визија | Лесна инсталација (задолжително постоење на жици на вратата)

*Најдобра камера на Google Assistant

Внатрешната камера со чистач на интелигенција има многу исти паметни телефони и карактеристики како звучникот Nest Nest. 
Се одликува со HD стриминг во живо, сигнали за движење, сигнали за лица и пристап до опцијата Nest Aware услуга,нуди напредни опции како препознавање на лицето. 
Создадете база на податоци за пријатели и семејство и добијте сигнали што ќе ви кажат пр.МОЛИ И ЕНДИ се пред вратата.
Logitech Circle 2 на отворено и е една од неколкуте домашни безбедносни камери што работи со паметната домашна платформа на Apple, HomeKit, вклучително и да одговорите на Siri командите од паметниот звучник HOME POD

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.