Супер Марио Tag Heuer!

TAG Heuer го претстави својот нов паметен часовник Поврзан со темата Супер Марио.

Швајцарскиот производител на луксузни часовници TAG Heuer, кој изминатите денови најпрво предизвика љубопитност со промотивна слика, конечно ја крена завесата на својот нов специјален паметен часовник со тематски Супер Марио. Така, се покажа дека паметниот часовник е ограничена верзија на верзијата на моделот TAG Heuer’s Connected Wear OS.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *