Можно е новата верзија на Notes од IOS 15 да не биде компатибилна со старите верзии!

Обновената апликација Notes, која ќе биде достапна со верзии iOS 15 и macOS 12, нема да биде компатибилна со некои претходни верзии.

Додека Apple воведе многу нови функции со iOS 15 и macOS 12 Monterey, тој исто така направи големи промени во апликацијата Notes.

Од друга страна, ако веќе сте ги инсталирале најновите верзии на оперативни системи на вашите уреди, треба да имате предвид дека некои белешки нема да се појават на претходните верзии на iOS или macOS.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments