Tags :Apple TV

Вести Филм и Серии

Apple TV пристигнува за PlayStation 4 и PS5.

Апликацијата Apple TV е претставена на секоја платформа, освен на конзолите за играње видео игри. Изгледа дека дојде време и тоа да се промени. Sony ги откри почетните медиумски апликации за PlayStation 5, а Apple TV е една од нив. Како и на другите платформи, можете да ги погледнете емисиите на Apple TV, да се […]Read More

Софтвер

Apple го објави новото ажурирање tvOS 13.4.6

Apple го објави новото ажурирање tvOS 13.4.6 Иако Apple минатата недела го објави новото ажурирање за Apple TV, tvOS 13.4.5, сега го објави ажурирањето tvOS 13.4.6. Ова ажурирање, кое може да се преземе на уреди со Apple TV и Apple TV 4K, се фокусира на подобрувања и поправки на грешки. Технолошкиот гигант Apple oд Cupertinolu […]Read More