Tags :Best Deal

Хардвер

Google ќе ви го даде новиот Chromecast бесплатно ако платите

Но, само за прв пат претплатници на YouTube TV. Google само што објави нов Chromecast вчера, а компанијата веќе нуди добра зделка за еден – сè што треба да направите е да се пријавите на YouTube TV и да платите за еден месец од услугата. Доколку сакате да ја искористите зделката, треба да имате пристап […]Read More