Tags :Bioprinting Robot

Хардвер

Биопринтен робот може да ги лекува раните на желудникот одвнатре

Биопринтен робот може да ги лекува раните на желудникот одвнатре Науката во чекор со технологијата оди се понапред.Отворените рани на желудникот може да бидат сериозни ако не се лекуваат бараат операција.Во не толку далечна иднина можно е дека мал робот може да биопринт нови клетки на такви повреди … одвнатре во телото. Додека веќе слушнавме […]Read More