Tags :Birdwatch

Новости Социјални Медиуми

„Birdwatch“ на Твитер изгледа како нов обид за искоренување на

Твитер потврди дека ќе сподели повеќе „наскоро“. Твитер потврди дека работи на нова опција, моментално наречена „Birdwatch“, што може да им дозволи на заедницата на Твитер да се предупредат едни на други за погрешни твитови што може да предизвикаат штета. Има многу страшно што не знаеме за идејата, вклучително и дали Твитер навистина ќе ја […]Read More