Tags :Boston Dynamics

Вештачка Интелигенција

Boston Dynamics започнаа со продажба на роботи

Првиот робот е Spot, пуштен е во продажба во Европа Boston Dynamics е компанија која со години привлекуваше големо внимание со своите импресивни концепти за робот. Паметните машини имаат нетрадиционален дизајн, но тие исто така можат да извршат многу физички активности и да надминат разни пречки. Најдобриот робот на компанијата е несомнено Spot, кој видовме […]Read More