Tags :DDR 5

Новости Хардвер

Исплакнете ги очите на првите мемориски модули DDR5.

Не очекувајте ја оваа RAM меморија наскоро. Три години откако компјутерската индустрија вети дека ќе ја удвои брзината на светската компјутерска меморија со спецификациите DDR5, конечно е скоро скоро овде. SK Hynix официјално ги објави првите DDR5 мемориски модули во светот. Компанијата за The Verge изјави дека очекува да започне да ги продава во Q3 […]Read More