Tags :Drone

Хардвер

Врската помеѓу Дрон и 5G

Врската помеѓу Дрон и 5G Сметана како една од најголемите технологии во светот, технологијата 5G ќе донесе сериозна промена во секторот дрон. Беспилотните модели, кои добија широка застапеност на глобалниот пазар, ова ќе го преземат понатаму во блиска иднина. Секторот за дрон, кој достигна пазар од приближно 127 милијарди долари, расте секоја година. Овие модели […]Read More