Tags :Gateway Laptop

Хардвер

Gateway се враќа на пазрот за компјутери

Gateway се враќа на пазрот за компјутери Gateway, познатата компанија за PC во 90-тите и раните 2000-ти, се враќа во модерниот компјутерски свет со нова линија на лаптопи. Според соопштението, новите лаптопи ќе се продаваат во американската компанија Walmart и ќе имаат Intel и AMD процесори и Nvidia RTX графичка. Идеата за продажба на лаптопите […]Read More