Tags :Photography

Хардвер

Револуционерен сензор кој што снима во целосна темнина

Револуционерен сензор кој што снима во целосна темнина Компанија од Калифорнија создаде револуционерен сензор, способен да снима во целосна темнина. Развојот е веќе лиценциран од производителот и наскоро може да се примени. Смартфоните вклучуваат сензори со сè повеќе мегапиксели, но ова не може да се нарече револуција, туку еволуција – импресивен развој што не ги […]Read More