Tags :PlayStation 4

Хардвер

Sony ги враќа омилените бои на DualShock 4

Sony ги враќа омилените бои на DualShock 4 џоистикот „Семејството DualShock 4 контролери продолжи да расте откако се појави пред речиси седум години. Воведовме повеќе од 25 бои, од класичната Jack Black црна, преку Wave Blue сина, па до Sunset Orange портокаловата и Red Crystal црвената. Сега најавуваме враќање на некои од поновите бои, кои ги вклучуваат Berry Blue […]Read More

Хардвер

Продажбата на PS4 расте за време на пандемијата

Неверојатен раст на PlayStation 4 Ерата на PlayStation 4 може да е при крај, но луѓето ги играат своите конзоли повеќе од кога било. Sony само како дел од заработката во првиот квартал објави дека и покрај намалувањето на продажбата на хардвер и спакувани игри од 22 проценти, продажбата на дигитален софтвер е порасната за […]Read More