Tags :Sapphire

Хардвер

Sapphire го претставува Radeon RX 5600 XT

Radeon RX 5600 XT пократка и помала верзија Sapphire претстави помала верзија на својот Radeon RX 5600 XT Pulse наречен RX 5600 XT Pulse BE. Графичката картичка Pulse BE има помал фактор на форма и брзина на графичкиот процесор за графичка контрола до 1,620 MHz додека се лади само од два фанови. Графичката картичка Sapphire […]Read More