Tags :Viber

Социјални Медиуми

Вибер го слави својот 10-ти роденден и објавува ГОЛЕМИ ВЕСТИ.

Овој потег претставува пресвртна точка во проширувањето на апликацијата. Ракутен Вибер го слави својот 10-ти роденден и најавува голема новина – функција на плаќање во чет-ботови. Заинтересираните ќе ја користат платформата за месенџер за да плаќаат за стоки и услуги, преку Google Pay и други достапни решенија за е-паричник за мобилни телефони. „Овој потег претставува […]Read More