Претставени се Apple Powerbeats Pro

Претставени се Apple Powerbeats Pro

Претставени се слушалките Powerbeats Pro кои се под сопственост на марка Beats која во 2014 година ја купи Apple за 3 милјарди долари.

Веќе долго време има повеќе гласини и тврдини но сега све е официјално. Компанијата ги претстави Powerbeats Pro слушалките кои на 9 Јуни ќе бидат пуштени во продажба со цена од 250 долари и ќе има 4 опции на боја.

Имаме избор од 4 бои

Новиот модел кој ни доаѓа во жолта, розева, црвена или сина боја не нуди други новости освен боја.

Се тврди дека слушалките до едно полнење можат да издрзжат еден ден. Исто така со 5 минути полнење може да се користи во 90 минути.

Со Н1 чипот на Powerbeats слушалките, можете да ги впарите со било кој ваш Apple уред и лесно можете да контактирате со вашиот социјален асистент ксжувајќи “Хеј сири”.

Исто така со IPX4 сертификат за издржливост и водоотпорност, преферирани се слушалките и од страна на спортисти поради обвивката која го вклопува увото.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.