9 одлични (и бесплатни) курсеви Udemy

Само внесете клучен збор во лентата за пребарување на горниот дел од екранот

Како да изберете добри курсеви во Udemy , една од најдобрите платформи за учење? Всушност, исклучително лесно. Само внесете клучен збор во лентата за пребарување на горниот дел од екранот, сортирајте ги резултатите од пребарувањето според оној со најдобри оценки и платете го оној што ви изгледа најдобро. Или прочитајте ги коментарите на (поранешните) присутни пред да ги купите. Но, од 80,000+ курсеви што се нудат во Удеми, исто така има и еден од оние кои се целосно бесплатни . Како да дојдете до нив? Лесно…

 • Одлучете што сакате да научите
 • Користете го менито Udemy за да ги стесните вашите видеа во одредена категорија
 • Внесете клучен збор во лентата за пребарување (на пр. Java, Scala, Програмирање на iOS, Котлин, веб-развој ()
 • Кликнете на копчето “Сите филтри” (на страницата со резултати)
 • Додадете филтер „Бесплатно“ и филтрирајте го

Повторуваме повторно – пронајдете оној кој има добра оценка, најмногу учесници, итн. Можете дури и да го погледнете прегледот на курсот, да видите што ќе научите во тој курс … И, конечно, кога ќе се решите за еден од нив, само „тркалете“ го, или пријавете се за тоа. И тоа е тоа. Имате пристап до видеа, материјали, „задачи“.Сепак, ви најдовме десетина курсеви кои, повеќе или помалку, се однесуваат на технички работи и за кои сметаме дека се добри курсеви. Се надеваме дека најде нешто добро и за себе. Ако не, побарајте го Удеми и пронајдете што е најдобро за вас. Па ајде да одиме во ред…

 • 1.Програмирање
 • 2.Вовед во програмирање во Пајтон
 • 3.Добредојдовте на вештачката интелигенција (воведен курс)
 • 4.Вовед во науката за податоци користејќи Пајтон
 • 5.концепти на AWS
 • 6.Вовед во бази на податоци и пребарување на SQL
 • 7.Суштински производи на JavaScript
 • 8.Светот на дизајнот размислување
 • 9) Хипертенкирање: Подобрете го вашето секојдневно учење и креативност.

Овој курс сака да ве научи како да размислите, како да ги разгледувате работите од различна перспектива и како да најдете решенија за проблеми што може да ги имате. Веруваме дека ќе имате поголема самодоверба да решете сложени решенија по овој курс.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *