Galaxy Buds Live ќе блокираат бучава

Samsung Galaxy Buds Live ќе добие критична аудио-функција

Samsung Galaxy Buds Live може да биде посилна закана за AirPods Pro отколку што првично се очекуваше.

Новaта информација ни даде причина да размислиме дека Samsung успеа да вклопи неочекувана висока функција во нејзините ситни слушалки во форма на грав.

Таа карактеристика е активно откажување на бучава, што ви овозможува да го блокирате бучниот свет кога одите по улица или пак до продавница.

Видеото, кое изгледа како нешто директно од настанот Samsung Unpacked 2020 поставен за 5 август, ги прикажува трите бои на Galaxy Buds Live што веќе ги видовме во претходните протекувања.

Откако една од слушалките ја ставите во уво, се појавува многу зачудувачка порака на екранот, со читање „чувајте ја бучавата надвор. Оставете го звукот.”

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *