FaceTime ќе работи на iPhone, iPad или Mac

macbook-air-2018-analisis-3

Групниот FaceTime ќе ви овозможи да разговарате со најмногу 32 лица во исто време. Еве како да поставите и користите алтернатива за зумирање на Apple.

Заборавете на зум .Користете ги вашите  iPhone iPad или  Mac за  да одржите групен видео разговор преку платформата за видео повици на Apple, FaceTime. Иако не секогаш поддржуваше групни повици, „Епл“ додаде поддршка за најмногу 32 лица на почетокот на 2019 година. Тоа е доволно за цела училница, клуб или вашето пошироко семејство за она што е сигурно многу потребната пауза за време на пандемијата на  коронавирусГрупниот FaceTime работи на кој било уред на Apple што работи со iOS / iPadOS Mac iPhone.

лице-исечена од врата

Групниот  FaceTime е удобен начин да бидете во контакт со сите ваши пријатели. 

Еве како да користите Групна FaceTime на вашиот iPhone, iPad или Mac:

Започнете групен повик во Пораки ***Започнете групна видео-повик директно со допирање на фотографиите на профилот на горниот дел од разговорот. Секој член на групниот разговор ќе добие покана да се приклучи на групниот видео повик. Учесниците можат да дојдат и да одат како што сакаат, сè додека барем едно лице е активно во повикот.

Користете ја апликацијата FaceTime***во горниот десен агол. Внесете број, адреса на е-пошта или изберете некој од вашите контакти, потоа допрете го зеленото копче Видео . 

Можете исто така да го користите вашиот Mac***Поставете групна видео повик од апликацијата FaceTime на вашиот Mac со следење на истите основни чекори како на iPhone или iPad.Продолжете да додавате контакти додека вашата група не заврши, а потоа кликнете на копчето Видео повик за бирање. 

Забавувајте се за време на повикот***Сопствениците на iPhone и iPad ќе можат малку да се забавуваат со нивните повици благодарение на ефектите од камерата,можете да додадете налепници, да го користите вашиот персонализиран Memoji.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *