Како да се деградира од Peacock Premium до бесплатниот план

Како да се деградира од Peacock Premium до бесплатниот план

Главната причина поради која се пријавив беше да имам непречен пристап до некој добар  закон и ред .Ако го немате попрво би се движеле од планот на премиум назад тоа е всушност многу лесно.Одете на веб-страницата на Peacock и изберете ја вашата сметка во горниот десен агол на екранот треба да биде првата опција под табулаторот„Планови и плаќања“ќе видите некои сини текстови во кои пишува „Промени го планот“.

Откако ќе кликнете на тоа, ќе видите список на вашиот план и другите планови што би можеле да ги користите, вклучувајќи ја и опцијата Free.Откако ќе го изберете тоа апликацијата ќе стави малку патување за вина со тоа што ќе ви покаже каква содржина е достапна само на Premium.

Само потврдете „Префрли се на бесплатно“ и ти си …бесплатно.И тоа е тоа!Морам да кажам,ова прави убава промена од некои други услуги каде што можеби ќе треба да направите здодевни телефонски повици до давателот на услуги и да ги уверите повеќе пати дека да,навистина сакате да ја откажете оваа услуга. И тоа е тоа! Со среќа!

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *