Creative Sound Blaster X3 со луксузни карактеристики

Creative Sound Blaster X3 со луксузни карактеристики

Секако дека има слични уреди за малку помалку и повеќе пари, и секако може да пронајдете многу подобри но ние овојпат го избравме познатиот бренд кој е и убаво спакуван и е заоблен производ со солиден квалитет.

Cтанува збор за надворешна звучна картичка која се поврзува со компјутерите PlayStation 4 и Nintendo Switch преку USB cо одличниот  компактен и невообичаено достапен звук Blaster G3 поамбициозниот звук Blaster X3 можете да ги поврзете и слушалките со него. Нема посебен приклучок за напојува а на задниот дел наоѓаме аналогни конектори за 5.1 или 7.1 активни конфигурации на звучникот, 3,5 милиметарски аналогни влезови, оптички излез и USB-C конектор.

Вториот се користи за комуникација со компјутери и конзоли  но и за напојување на звучната картичка Sound Blaster X3 е квадрат во форма и има 13 x 13 x 4 сантиметри во надворешни димензии. Тоа е комплетно пластична конструкција а доминантен елемент на нејзината надворешност. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *