Безжичен брз полнач за мобилен телефон – двојна база за полнење

Безжичен брз полнач за мобилен телефон – двојна база за полнење

Можноста за безжично полнење на мобилни телефони сè уште не е приоритетна функционалност за производителите или клиентите на мобилни телефони. Но ако имате мобилен телефон или друг уред што може да се наплаќа на тој начин зошто да не ја искористите? Удобно е и имате место да го оставите вашиот мобилен телефон така што секогаш ќе знаете каде е.

Од 30-те безжични полначи што ги покривме во ланскиот компаративен тест, само тројца можеа да наплаќаат повеќе од еден уред,а само еден од нив понуди два излези од 10 W на секој, како што е понудено од безжичен брз полнач со двојни модели на CellularLine. Кога станува збор за својата сурова моќ, овој полнач е на самиот врв.

Полначот е направен од сатенска пластика-пријатна е на допирот,но склона кон собирање отпечатоци.Поддржан е со брз стандард за полнење Qi, има две посебни единици за безжично полнење, така што ако на него се постават два уреди,секој може да наполни до 10 W зависност од тоа што го поддржува телефонот што го ставате на него.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *