Bose ги објави новите безжични слушалки

Bose ги објави новите безжични слушалки

Bose се враќа на пазарот за слушалки со новите 2 продукти. Денеска компанијата ги објави 2та модели за безжични слушалки – QuietComfort Earbuds, со цена од 279 долари и Sports Earbuds, со цена од 179 долари. Слушалките им овозможуваат на корисниците одлично искуство и ги блокираат сите звуци од надворешната средина.

Bose тврди дека новите два модели на слушалки доаѓаат со екстра удобност, а Sports моделот нуди беспрекорна стабилност за време на тренинг. И двата модели се очекува да пристигнат на пазарот на 29 Септември.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *