Состојба на крипто-валутите! 24.11.2020

  • Bitcoin (BTC): 19.000 долари+ / покачена вредност %13 во последните 7 дена
  • Ethereum (ETH): 610 долари+ /покачена вредност %30 во последните 7 дена
  • Ripple (XRP): 0,62 долари+/покачена вредност %109 во последните 7 дена
  • Tether (USDT): 1 долар/покачена вредност 0.05 долари во последните 7 дена
  • Bitcoin Cash (BCH): 335 долари+/покачена вредност %33 во последните 7 дена
  • Chainlink (LINK): 15 долари+ /покачена вредност %19 во последните 7 дена
  • Litecoin (LTC): 88 долари+ /покачена вредност %20 во последните 7 дена
  • Polkadot (DOT): 5,81 долари+ /покачена вредност %19 во последните 7 дена
  • Cardano (ADA): 0,16 долари+/покачена вредност %46 во последните 7 дена
  • Binance Coin (BNB): 33 долари+ /покачена вредност %13 во последните 7 дена

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *