Facebook, Instagram и Messenger недостапни! Апликациите недостапни за корисниците ширум Велика Британија и Европа!

Проблемите започнаа околу 9 часот наутро и ги погодуваат корисниците ширум Велика Британија и Европа. Луѓето се жалат дека не добиваат пораки!

Според Down Detector, проблемите започнаа околу 9 часот наутро и ги погодуваат корисниците ширум Велика Британија и Европа, а се чини дека најзасегната е западна Европа.

Портпарол на компанијата Facebook за Mirror изјави: „Свесни сме дека некои луѓе имаат проблеми со испраќање пораки на Messenger, Instagram на работното место. Ние работиме да ги вратиме работите во нормална состојба што е можно побрзо“.

За изненадување, неколку фрустрирани корисници излегоа на Твитер за да прашаат што се случува. „Не можам да пратам пораки, не ми пристигаат пораки!„

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *