Корисниците на Facebook се соочуваат со ненадејна грешка – Session Expired!

Многу корисници на iPhone наидоа на проблем чија причина минатата ноќ сè уште не е разбрана. Корисниците кои се обидоа да се најават на апликацијата Фејсбук, но сфатија дека се исклучени од нивните сметки без причина, се соочија со проблеми кога сакаа да се најават.
Имаше проблем со апликацијата Facebook за iPhone, чија причина сè уште не е откриена. Многу корисници кои синоќа сакаа да се најават на апликацијата Facebook со своите IPhone мобилни телефони, добија предупредување „Сесијата истече“ и сфатија дека се одјавени од нивните сметки. Не им требаше долго на корисниците кои го “однесоа„ проблемот на Twitter да сфатат дека тие не се единствените луѓе што ја живеат ситуацијата.

Facebook 'Oturum süresi doldu' hatası

Кога корисниците се обидоа да се најават на своите сметки, наидоа на сосема поинаков проблем. Многу корисници кои не успеаја во обидите за најавување на прво место, по некое време можеа да се најават со автентикација со два фактори. Сепак, СМС-пораките што содржеа код за верификација траеше долго време, а некои корисници дури мораа да испраќаат идентитетски фотографии на апликацијата за да го вратат пристапот до нивните сметки.

We’re looking into reports of people being logged out and having to log in again to access their Facebook accounts. We’re working to resolve this issue as quickly as possible. Thank you for your patience.

Posted by Facebook App on Friday, January 22, 2021

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *