Bitcoin-от драстично порасна по објавата на Elon Musk!

Денеска се случи вистинска бомба на криптоберзата! Познатиот Elon Mask, ја ажурираше својата биографија на социјалната мрежа Twitter и се случи вистински БУМ. Моментално криптовалутата Bitcoin е на 36810 американски долари! Се очекува сеуште да расте!

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *