Apple, наводно, ќе ги лансира новите iPad Pro и AirTags следниот месец!

Аналитичар познат по протекувањето информации за Apple даде изјава за плановите на компанијата за следниот месец. Според изјавата, Apple ќе објави нов iPad Pro модел и AirTags во наредниот месец. Исто така се шпекулира дека најавата ќе биде објавена на виртуелен настан што ќе го одржи Apple.

Благодарение на интернет-опкружувањето, многу информации истекуваат во наши раце. Ние велиме „благодарам“, но понекогаш овие протекувања на информации можат да бидат лоши затоа што луѓето можат многу да се возбудат и потоа да се разочараат. Најдобар пример за ова е за производите на технолошките гиганти. Делови од информации за производите што технолошките гиганти планираат да ги пуштат во иднина се споделуваат скоро секој ден.

Овој вид на истекување на информации се случи денес. Jonон Просер, јутубер и аналитичар на Apple, даде увид во идните изданија на фирмата. Гласините велат дека Apple ќе издаде многу свои производи оваа година. Еден од нив ќе биде нов модел iPad Pro, а еден ќе биде AirTags.

airtags

Според извештаите на Jonон Просер, Apple се подготвува да го лансира новиот iPad Pro модел и AirTags. Според објавените информации утрово, Apple ќе претстави два нови производи во текот на следниот месец. Ова значи дека Apple ќе објави два различни производи во март 2021 година, но оваа информација не е сигурна. Затоа што, како што споменавме, ова е само „протекување информации“.

Покрај тоа, корисно е да се знае дека Apple генерално немаше никаква активност пред март во претходните години. Затоа, тврдењето дека два производи ќе бидат објавени следниот месец можеби не ја одразува вистината. Исто така, постои можност секој настан што ќе се одржи да биде одложен, бидејќи компанијата нема желба да одржи настан како што дојде март.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *