YouTube Music добива функција што веќе ја имаат конкурентите Spotify и Apple Music

Тоа е функција која долго време е достапна на други услуги за стриминг музика, како што се Spotify и Apple Music.

Имено, прикажувањето на текстот на песната во реално време функционира токму онака како што сугерира името на функцијата. Поконкретно, при слушање на песна може да се отвори прозорец со нејзиниот текст кој точно покажува кој стих се пее во тој момент.

Оваа функција моментално е достапна само за одредени корисници на услугата YouTube Music, но се очекува да стане достапна за апсолутно сите во наредните недели.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *