Остар над на најпознатата криптовалута – Bitcoin! Моменталната цена на еден Bitcoin e..

По големите рекорди на најпознатата криптовалута во светот, доцна во ноќта имаше многу остар пад. Моментално цената на Bitcoin-от е 46.762 американски долари (за време на пишување на овој пост).

Може да кажеме дека денеска генерално криптоберзата е во пад.

Dogecoin исто така е во длабок пад. Може да се каже дека опаѓањето се случува поради најавените тужби против Elon Musk од страна на SEC.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments