Tags :Huawei Watch GT 2 Pro

Wearable Технологија

Huawei Watch GT 2 Pro ќе биде претставен со Huawei

Премиерата на Huawei Mate 40 е долгоочекуван настан Премиерата на Huawei Mate 40 е долгоочекуваниот настан кој ќе биде поврзан со премиерата на неколку други привлечни уреди. Компанијата, исто така, доби регионални сертификати во различни земји низ целиот свет на претстојниот смарт часовник. Овој модел е означен во базата на податоци како „VID-B19“, но се […]Read More

Wearable Технологија

Huawei Watch GT 2 Pro ќе биде претставен во септември

Huawei работи напорно на две нови понуди Huawei работи напорно на две нови понуди во сегментот smartwatch. Според информации за уредите од базата на податоци на Евроазиската економска комисија (ЕЕЗ). Излезе дека компанијата сака да ги добие потребните дозволи и да започне со продажба на Huawei Watch GT 2 Pro, како и на Honor Watch […]Read More