Tags :Netflix

Новости Софтвер Филм и Серии

Нетфликс само го олесни наоѓањето нешто ново за гледање.

Ново јазиче наречено Ново и популарно. Нетфликс се обидува да прикаже повеќе нови претстави на едно место. Компанијата објави дека ќе групира некои од своите редови на содржини заедно во табулаторот наречен Нов и популарен. Овој дел ќе се појави само на ТВ уреди и се шири широко откако ќе биде тестиран во април. Делот […]Read More

Социјални Медиуми

Google го претвора Nest Hubs во мали телевизори со поддршка

Google го претвора Nest Hubs во мали телевизори со поддршка на Netflix   Гугл денес објави официјална поддршка за стриминг „Netflix “ за своите паметни домашни уреди „Nest Hub“ и „Nest Hub Max“.Имајќи ги предвид оние предмети со екраните Гугл сака да ги поставите во вашиот дом, сега може да функционираат како минијатурни паметни телевизори, а […]Read More