Tags :Ryzen 5000

Новости Хардвер

AMD ги открива своите нови Zen 3 Ryzen 5000 процесори,

Достапно на 5-ти ноември, со почеток од 299 долари. AMD штотуку ја објави својата нова постава на процесори од серијата Ryzen 5000 за работната површина, кои се и првите чипови од компанијата што ја карактеризираат својата следна генерација Zen 3 архитектура и претставуваат најголем скок за десктоп чиповите на AMD досега. AMD исто така ги […]Read More

Новости Хардвер

Како да го гледате настанот на AMD Zen 3 воведувајќи

Глави горе, гејмери и креатори на содржини. Со прогласот дека „започнува ново патување“, AMD ја најавува својата нова постава на Ryzen 5000 процесори за работна површина, со својата нова Zen 3 архитектура. Новите чипови се, ако одите по веб-страницата на AMD, ќе бидат фокусирани специјално на игри и создавање содржина и може да бидат моќен […]Read More