“Star Wars Holiday Special”доби Лего третман на Disney Plus

“Star Wars Holiday Special”доби Лего третман на Disney Plus

Едно од најозлогласените настани во историјата на „ Војна на Sвездите “се појавува на Дизни Плус преку објектив направена од Лего.

„Лего на Војна на Sвездите“ќе дебитира на услугата за стриминг на 17 ноември.Поставени по настаните од „Војна на вездите:The Rise of Skywalker “специјалниот го продолжува партнерството помеѓу Лукасфилм и Лего за правење игриви, јазични -чекајте анимирани верзии на приказни „Војна на Starвездите“ со употреба на фигури и блокови од Лего.Нејасно е дали се враќаат Daisy Ridley,John Boyega, Oscar Isaac и Kelly Marie Tran

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *