Класични жични слушалки Realme Buds со 3,5 милиметарски конектор може да се купи на 18-ти август

Класични жични слушалки Realme Buds со 3,5 милиметарски конектор може да се купи на 18-ти август

Слушалките со жица на Realme Buds Classic се пуштаат во продажба во на 18 август.Слушалки на ниво на влез се карактеризираат со жична конекција од 3,5 мм и ќе бидат пуштени во продажба на Амазон на 18 август во 12:30 часот.

Доаѓаат веднаш по лансирањето на вистинските безжични слушалки на Realme Buds Air Neo и Realme Buds Q.Слушалниците на Realme Buds Classic имаат дизајн на надворешно уво со соодветност слична на онаа на Realme Buds Air и Buds Air Neo вистинските безжични слушалки.

Realme Buds Classic се одликува со надворешно уво што многу корисници го претпочитаат за помалку наметливо и изолационо одговара.Слушалките имаат динамички двигатели 14,2 милиметри и ветуваат бас-фокусирани подесувања и звук.

 За поврзување слушалките користат 3,5 милиметарски приклучок за приклучоци и можат да се користат со широк спектар на паметни телефони, таблети и лаптопи кои имаат 3.5 милиметарски приклучок за слушалки за аудио конекција.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.